Jídelníček 9.3. - 13.3.

 

JÍDELNÍČEK 9.3.-13.3..PDF (315213)

 

Pondělí 9.3. 2020
Přesnídávka Kmínový chléb, sýrová pomazánka, okurka, jablko, ochucené mléko (A:01, 03, 07)
Polévka Čočková (A:01)
Hl. chod Vepřové maso na žampionech, Basmati rýže, ovocný nápoj Nektar Natura, (A:01)
Svačinka Rohlík, máslo, vařené vejce, rajče, okurka, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)

 

Úterý 10.3. 2020
Přesnídávka Ovocná přesnídávka, piškoty, jablko, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)
Polévka Zeleninová s knedlíčky z ovesných vloček (A:01, 03, 09)
Hl. chod     Tilápie na grilu, vařené brambory, rajče, okurka, ovocný nápoj Nektar Natura, (A:01, 04)
Svačinka Kmínový chléb, máslo, plátkový sýr, okurka, kapie, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)

 

Středa 11.3. 2020
Přesnídávka Obalovaný chléb ve vajíčku, rajče, okurka, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)
Polévka Frankfurtská s párkem (A:01)
Hl. chod Zapečené těstoviny se zeleninou, zelný míchaný salát - tiva, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)
Svačinka Vanilkový dezert, rohlík, hruška, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)

 

Čtvrtek 12.3. 2020
Přesnídávka Kmínový chléb, pomazánka z krabích tyčinek, okurka, kapie, ovocný nápoj, (A: 01, 03, 04, 07)
Polévka Zelná (A:01)
Hl. chod Staročeský masový karbanátek s luštěninou, bramborová kaše, ovocný kompot, ochucené mléko, (A:01, 07)
Svačinka Chléb Lipno, ředkvičková pomazánka, jablko, hruška, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)

 

Pátek 13.3. 2020
Přesnídávka Houska, máslo, med, jablko, hruška, ochucené mléko, (A:01, 03, 07)
Polévka Česneková s krutony (A:01, 03, 09)
Hl. chod Vepřové maso pečené, špenát, bramborový knedlík, ovocný nápoj Nektar Natura (A:01, 03, 07)
Svačinka Kmínový chléb, bylinkové pomazánkové máslo, rajče, okurka, ovocná voda, (A:01, 03, 07)

 

Jídelníček 9.3. - 13.3.

Jídelníček

 
Hmotnost porcí masa, příloh a některých vybraných pokrmů, dle výživových hod
 

Pokrm

(do 6 let)

I.kat.

(7-10let)

II.kat.

(11-14 let)

III.kat

(15 a více)

Maso BK tepelně opracované,

(syrové 50g,70g,80g,90g)

31

43,4

49,6

55,8

Omáčka

75

105

120

135

Šťáva

25

35

40

45

Brambory

125

175

200

225

Rýže

80

112

128

144

Těstoviny

80

112

128

144

Houskový knedlík

80

112

128

144

Bramborový knedlík

100

140

160

180

Polévka

150

210

240

270

Strouhaný sýr 

(na doplnění)

10

14

16

18

Buchty

150

210

240

270

Rizoto

165

200

235

280