Jídelníček 16.4. - 20.4.

 
 
Pondělí 16.4. 2018
Přesnídávka Kukuřičné lupínky a amarantové pecičky, jablko, ochucené mléko, borůvkový čaj (A:01, 07)
Polévka Maďarská polévka HALÁSZLÉ - rybí (A:01, 04, 09)
Hl. chod Maďarský guláš s tarhoňou, ovocný nápoj Nektar Natura, borůvkový čaj s rakytníkem (A:01)
Svačinka Kmínový chléb, rybí pomazánka, okurka, borůvkový čaj s rakytníkem (A:01, 03, 04, 07)

 

Úterý 17.4. 2018
Přesnídávka Chléb s žitným zrnem, vajíčková pomazánka, rajče, okurka, ochucené mléko, šípkový čaj (A:01)
Polévka Německá polévka EINTOPF (A: 01, 09)
Hl. chod     Frankfurtský závitek s mletým masem a párkem, vařené brambory v páře , ochucené mléko, šípkový čaj (A: 01, 07)
Svačinka Houska, celerová pomazánka, jablko, ochucené mléko, šípkový čaj (A:01, 03, 07, 09)

 

Středa 18.4. 2018
Přesnídávka Ovocná přesnídávka, piškoty, hruška, švestkový čaj (A: 01, 03, 07)
Polévka Italská polévka MINESTRONE (A:)
Hl. chod Lasagne s mletým masem, rajčaty a strouhaným sýrem, tiramisu, ovocný nápoj Nektar Natura, švestkový čaj (A:01, 03, 07)
Svačinka Římovský chléb, tvarohová pomazánka s kapií, ochucené mléko, švestkový čaj (A: 01, 03, 07)

 

Čtvrtek 19.4. 2018
Přesnídávka Rohlík, šunková pěna, rajče, okurka, ochucené mléko, borůvkový čaj s rakytníkem (A:01, 03, 04, 07)
Polévka Slovenská polévka KAPUSTNICA (A:)
Hl. chod Slovenské bramborové šišky, kysané zelí, uzená krkovice (MŠ šunka), ovocný nápoje Nekta Natura, borůvkový čaj s rakytníkem (A:01, 03, 07)
Svačinka Římovský chléb, sýrová pomazánka s nivou, rajče, okurka, ochucené mléko, borůvkový čaj s rakytníkem (A:)

 

Pátek 20.4. 2018
Přesnídávka Jogurt s marmeládou, rohlík, jablko, ochucené mléko, šípkový čaj (A:01, 03, 07)
Polévka Řecká polévka FASOLADA - fazolová (A:01)
Hl. chod Řecký zeleninový salát s kuřecím masem, tzaziki, opečený chléb, melta, šípkový čaj (A:01, 03, 07)
Svačinka Ovocné pyré, piškoty, jablko, šípkový čaj (A:01)

 

Jídelníček 16.4. - 20.4.

Halloween v jídelně

Jídelníček

 
Hmotnost porcí masa, příloh a některých vybraných pokrmů, dle výživových hod
 

Pokrm

(do 6 let)

I.kat.

(7-10let)

II.kat.

(11-14 let)

III.kat

(15 a více)

Maso BK tepelně opracované,

(syrové 50g,70g,80g,90g)

31

43,4

49,6

55,8

Omáčka

75

105

120

135

Šťáva

25

35

40

45

Brambory

125

175

200

225

Rýže

80

112

128

144

Těstoviny

80

112

128

144

Houskový knedlík

80

112

128

144

Bramborový knedlík

100

140

160

180

Polévka

150

210

240

270

Strouhaný sýr 

(na doplnění)

10

14

16

18

Buchty

150

210

240

270

Rizoto

165

200

235

280