Jídelníček 17.2. - 21.2.

 

JÍDELNÍČEK 17.2.-21.2..PDF (558508)

 

Pondělí 17.2. 2020
Přesnídávka Kmínový chléb, tuňáková pomazánka, okurka, ovocná voda, ostružinový čaj (A:01, 03, 04, 07)
Polévka Zeleninová s bulgure (A:01, 03, 09)
Hl. chod Kuřecí maso po čínsku, rýže Basmati, ochucené mléko, ostružinový čaj (A:01, 09)
Svačinka Obložená chlebíčková veka se šunkou, sýrem a zeleninou, jablko, ochucené mléko, ostružinový čaj (A:01, 03, 07)

 

Úterý 18.2. 2020
Přesnídávka Houska, pomazánka z kuřecího masa, rajče, okurka, ochucené mléko, jahodový čaj (A:01, 03, 07)
Polévka Celerová s houskou (A:01, 03, 07, 09)
Hl. chod     Smažený rybí řízek, vařené brambory s petrželkou, míchaný tvaroh, ovocný nápoj Nektar Natura, jahodový čaj (A:03, 04)
Svačinka Ovocná miska, křehký chléb, ovocná voda, jahodový čaj (A:01)

 

Středa 19.2. 2020
Přesnídávka Celozrnné pečivo, pomazánka cizrnová s vejcem, rajče, okurka, ochucené mléko, černý čaj s medem a citronem (A:01, 03, 07)
Polévka Masová rychlá (A:01, 03, 09)
Hl. chod Ryžový nákyp s ovocem, ochucené mléko, černý čaj s medem a citronem (A:01, 03, 07)
Svačinka Kmínový chléb, pomazánka s lučinou, banán, ochucené mléko, černý čaj s medem a citronem (A:01, 03, 07)

 

Čtvrtek 20.2. 2020
Přesnídávka Rohlík, šunková pěna, rajče, okurka, ochucené mléko, švestkový čaj (A: 01, 03, 07)
Polévka Zeleninová s knedlíčky s cizrnou a kukuřicí (A:01, 09)
Hl. chod Vepřový guláš debrecínský, těstoviny, ovocný nápoj Nektar Natura, švestkový čaj (A:01, 03)
Svačinka Ovocná přesnídávka, piškoty, jablko, hruška, ovocná voda, švestkový čaj (A:01)

 

Pátek 21.2. 2020
Přesnídávka Míchaný tvaroh, rohlík, jablko, hruška, ochucené mléko, ostružinový čaj (A:01, 03, 07)
Polévka Hrachová (A:01)
Hl. chod Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, kysané zelí, ovocný nápoj Nektar Natura, ostružinový čaj (A:01, 03, 07)
Svačinka Kmínový chléb, bylinkové máslo, rajče, okurka, ovocná voda, ostružinový čaj (A:01, 03, 07)

 

Jídelníček 17.2. - 21.2.

Jídelníček

 
Hmotnost porcí masa, příloh a některých vybraných pokrmů, dle výživových hod
 

Pokrm

(do 6 let)

I.kat.

(7-10let)

II.kat.

(11-14 let)

III.kat

(15 a více)

Maso BK tepelně opracované,

(syrové 50g,70g,80g,90g)

31

43,4

49,6

55,8

Omáčka

75

105

120

135

Šťáva

25

35

40

45

Brambory

125

175

200

225

Rýže

80

112

128

144

Těstoviny

80

112

128

144

Houskový knedlík

80

112

128

144

Bramborový knedlík

100

140

160

180

Polévka

150

210

240

270

Strouhaný sýr 

(na doplnění)

10

14

16

18

Buchty

150

210

240

270

Rizoto

165

200

235

280